Georgikon klub

warning: Creating default object from empty value in /home/webusers/fiatalgazda/public_html/modules/taxonomy/taxonomy.pages.inc on line 33.

Georgikon Fiatal Gazda Klub - Október 7.

Kálmán Ákos

Georgikon Fiatal Gazda Klub - Április 15.

Kálmán Ákos

Georgikon Fiatal Gazda Klub - március 4.

Kálmán Ákos

Március 4.-én került megrendezésre az idei első Gazda Klub Keszthelyen. Az eseményre rendkívül nagy volt az érdeklődés és telt ház fogadta az előadókat.

Georgikon Fiatal Gazda Klub - Cikk

Kálmán Ákos

Karunkon a mezőgazdaság és a vidékfejlesztés iránt elkötelezett hallgatók szervezésében 2011. október 24.-én a Pethe Ferenc kollégiumban „Georgikon Fiatal Gazda Klub” néven egy új kezdeményezés indult el. A kar képzési profiljában teljes mértékben beilleszkedő szerveződést hallgatói igények generálták. Sokan vagyunk, akik nem csak szakmaként, végzettségként tekintünk tanulmányaikra és a mezőgazdaságra, de ezen túlmenően ennek a hivatásnak a fontos szerepét ismervén egy életstílust, egy gondolkodásmódot, egy világot szeretnénk jobban megismerni. Ennek egyik eszközének tekintjük a helyi szerveződések kibontakozását, melynek nem titkolt célja egy figyelmeztető jel, a jövő gazdaközösségeinek számára. Ma sajnálatos módon nem kapunk megfelelő példát a mezőgazdasági termelők összefogására, a különböző gazdakörök és szövetkezetek nem mindenesetben példaértékűek. Pedig a szakmai kapcsolatok kiépítése, egymás önzetlen segítése és a közös lelkület formálása már az egyetem padjai közt kell, hogy kialakuljon. Nekünk fiataloknak van egy sajátos világszemléletünk és a konstruktív ötleteknek, véleményeknek fórumot kell, hogy teremtsünk.