A 2019. téli esemény sorozat, újabb helyszínnel

A Fiatal Gazda Klub rendezvény sorozat 2019. január 22-február 7. között folytatódik. Új helyszínnel bővül a rendezvény sorozat. A szekszárdi agrár szakképző intézmény is helyet ad a továbbiakban a rendezvényeknek. Így a hat helyszín már a legtöbb fiatal gazda számára elérhető távolságba hozza az eseményeket.

A hagyományoknak megfelelően a téli rendezvény sorozatban is három téma csoportról hallhatnak előadásokat a résztvevők. Az első széria hat eseményén a növényvédelem és a szaporító anyagok kérdései kerülnek elő. A második széria hat eseményén a támogatások elszámolása, adminisztrációja, közte a gázolaj támogatás igénybevétele valamint a kutak és az öntözés kerülnek elő. A harmadik széria hat eseménye a fiatal gazda támogatás nyerteseinek is érdekes lehet, hiszen a támogatás elszámolás kiemelt téma lesz. E mellett az egyszerűsített foglalkoztatás szabályainak változásaival és a gazdaságok digitalizálásával is foglalkozunk.

A rendezvényekkel kapcsolatos további információk elérhetők az AGRYA Facebook oldalán vagy a "Regisztráció, jelentkezés" gombra kattintva. 

Az események továbbra is ingyenesek. Elsősorban a 40 év alatti gazdálkodókat várjuk, hívjuk!