Szakmai tanulmányút agrár hallgatóknak

Az AGRYA a Nemzeti Agrárgazdasági Kamarával együttműködve pályázatot hírdet belföldi szakmai tanulmányútra az agrár felsőoktatásban tanuló hallgatóknak 2019. április 12-14 között. A szakmai tanulmányútra a jelen űrlap kitöltésével lehet jelentkezni. A jelentkezéseknél előnyben vannak azok a hallgatók, akik olyan intézményből jelentkeznek, ahol működik Egyetemi Fiatal Gazda Klub.

A tanulmányúton legfeljebb 30 fő részvétele biztosított. A jelentkezők közül a Egyetemi Fiatal Gazda Klubok vezetőinek közreműködésével választja ki a résztvevőket az AGRYA.

A tanulmányút programja érinti főbb ágazatokat, elsősorban működő gazdaságok, üzemek meglátogatására kerül sor. Így a programban lesz szántóföldi növénytermesztő, kertészeti és állattenyésztési gazdaság is. A tervek szerint a programban lesz sertés, baromfi, tejelő és húsmarha tartó gazdaság, borászat, hajtatásos kertészet, vetőmag üzem, zöldség feldolgozó. A meglátogatandó üzemek, gazdaságok Szentes és Kecskemét térségében vannak. Program terv elérhető a csatolmányban.

A szakmai út ingyenes, beleértve a szervezett utaztatás, a szállás és az étkezés költségeit is. A csoport Budapestről indul közösen autóbusszal április 12-én 10 órakor, Budapestre érkezik április 14-én 15 órakor.

A résztvevőktől kiválasztásuk esetén 5.000, forint regisztrációs díjat kér az AGRYA, amely a szakmai út kezdetén helyben visszafizetésre kerül. A regisztrációs díj célja kizárólag a részvételi szándék megerősítése! Aki jelentkezik és kiválasztásra kerül, az érjen is oda a szakmai útra!

 

A szakmai tanulmányútra a https://agrya.hu/rendezvenyek címen elérhető pályázati űrlap kitöltésével lehet jelentkezni.

 

Jelentkezési határidő: 2019. március 14. csütörtök 14.00 óra

Eredményhirdetés: 2019. március 21.

 

További információ:

AGRYA Országos Iroda 06 1 270 4874 callcenter@agrya.hu

Csatolmányok